Veliki rukometni turnir “IX. Memorijal Ivica Birovčec” po prvi put humanitarnog karaktera

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI SPORT

IX. Memorijal Ivica Birovčec održat će tijekom ove subote i nedjelje, 25. i 26. veljače, u dvorani Športsko rekreacijskog centra Zaprešić. Tradicionalni je to rukometni turnir u organizaciji Muškog rukometnog kluba Zaprešić kojim se odaje čast preminulom prijatelju i donatoru kluba. Na turniru će nastupiti dječaci i djevojčice uzrasta od 9 do 11 godina, a prijave za turnir su završene. Na turnir se prijavilo ukupno 48 ekipa, 22 muške i 26 ženskih ekipa iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Otvorenje turnira održat će se u subotu u 11 sati, a bit će popraćeno nastupima Plesnog studija Jeta te Zaprešićkih Mažoretkinja Jelačićki. Turnir će trajati tijekom cijele subote i nedjelja, a posjetitelje očekuje bogat program uz roštilj i piće.

Memorijal je ovo godine po prvi put humanitarnog karaktera. Prikupljena sredstva donirat će se za akciju Za ratnicu Lavu u kojoj se sakupljaju sredstva za dvogodišnju Zaprešićanku Lavu koja boluje od spinalne mišiće atrofije te treba Zolgensmu, najskuplji lijek na svijetu, čije je korištenje HZZO ograničio. Tijekom turnira sredstva će se prikupljati putem QR koda koji će biti postavljen na više mjesta u dvorani, a svi koji doniraju 15 eura ili više mogu preuzeti promo majicu na info pultu.

Sve informacije o rasporedu utakmica i rezultatima bit će dostupne na web stranici Memorijala, a dodatne informacije se mogu dobiti putem Facebook i Instagram profila Memorijal Ivica Birovčec.

U akciju Za ratnicu Lavu mogu se uključiti svi zainteresirani dolaskom na Memorijal i uplatom putem linka ili direktno na račun:

Ime : Lava Petrušić
IBAN: HR5024840083120778121
Opis plaćanja : za ratnicu Lavu
Raiffeisen banka Hrvatska

Tagged