IX. humanitarni međunarodni rukometni turnir “Memorijal Ivica Birovčec”

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI SPORT

U tijeku su prijave za IX. Memorijal Ivica Birovčec koji će se održati od 25. do 26. veljače u dvorani ŠRC Zaprešić. Tradicionalni je to rukometni turnir u organizaciji Muškog rukometnog kluba Zaprešić kojim odaju čast preminulom prijatelju i donatoru kluba. Na turniru će nastupiti dječaci i djevojčice uzrasta od 9 do 11 godina, a prijave su moguće do 17. veljače ili popunjenja mjesta.

IX. Memorijal Ivica Birovčec humanitarnog je karaktera te će se prikupljena sredstva donirati za akciju Za ratnicu Lavu u kojoj se skupljaju sredstva za djevojčicu koja boluje od spinalne mišiće atrofije te treba lijek Zolgensma, najskuplji lijek čije je korištenje HZZO ograničio. Tijekom turnira sredstva će se prikupljati putem QR koda koji će biti postavljen na više mjesta u dvorani, a svi koji doniraju 15 eura ili više mogu preuzeti promo majicu. QR kod će biti objavljen i prije turnira na društvenim mrežama Memorijala Ivica Birovčec.

Otvorenje turnira održat će se 25. veljače u 11 sati, a bit će popraćeno nastupima Plesnog studija Jeta te Zaprešićkih Mažoretkinja Jelačićki. Očekuje se oko 750 natjecatelja i natjecateljica iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije.

Sve informacije o rasporedu utakmica i rezultatima bit će dostupne na web stranici http://www.birovceckup.com, a dodatne informacije se mogu dobiti putem Facebook i Instagram profila Memorijal Ivica Birovčec.

Tagged