Doček Nove godine uz grupu Vigor

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

Najslađi Advent u Zaprešiću za doček Nove godine dovodi  glazbenu poslasticu – na Trg Ivana Pavla II. dolazi grupa Vigor. Doček počinje u subotu, 31. prosinca,  u 22 sata. Posjetitelji će dočekati 2023. godinu uz hitove: Još fališ, Naša noć, Okus ljubavi i brojne druge te bogatu gastronomsku ponudu.

Na doček je sve pozvao i Mario Roth, pjevač grupe Vigor:

“Deset godina koliko smo na hrvatskoj estradi, još do sad nismo nikad imali koncert u Zaprešiću, tako da će ovo biti jedna premijera za sve koji budu došli na sam doček Nove godine. Drage moje i dragi moji, naoružajte se dobrom energijom, nekim ljetnim vibrama. Bit će zaista sjajno, mi obećajemo dva sata i nešto sitno pravog provoda. Mislim da će zapravo, možda to ovako nezahvalno zvuči, najbolji doček Nove godine biti u Zaprešiću. Ja sam siguran u to!”

Zaprešićki Advent pripremio je i glazbeni program kroz cijeli nadolazeći vikend. U petak, 30. prosinca, u 19 sati nastup će imati Tri soprana ONE, a u 20 sati dolaze Kristijan Marolt & Krešimir Brdovčak acoustic duo. U nedjelju, 1. siječnja, od 18 sati nastupa AL SiTAR TRIO.

 

Tagged