Kuglački klub Zaprešić ima najbolju bowlingašicu i osvajača prvenstva

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI SPORT

Proteklog vikenda u zaprešićkoj kuglani održani su Veliki dan hrvatskog kuglanja i redovna Skupština Hrvatskog kuglačkog saveza.

Tom prigodom dodijeljena su posebna priznanja kuglačima s aktivnim kuglačkim stažem duljim od 50 godina i najboljim kuglačima i kuglačicama te bowlingašima i bowlingašicama u 2022. godini. Iz Kuglačkog kluba Zaprešić Danijela Funda je proglašena najboljom bowlingašicom, a Alen Kujundžić najboljim seniorom. Odigrana je i završnica Pojedinačnog prvenstva Hrvatske u kojem su prva dva mjesta osvojili igrači Kuglačkog kluba Zaprešić – srebrni Matija Mance i zlatni Luka Bolanča (na slici).

Najboljom seniorkom proglašena je Valentina Gal, a najboljim bowlingašem juniorske te seniorske kategorije Roko Knezić. Najbolji mlađi juniori u 2022. godini su Anja Vicković i Matej Mrle, a juniori Amela Nicol Imširović i Luka Požega. Posebna priznanja za aktivni kuglački staž dulji od 50 godina primili su: Miroslav Kariž, Milan Ostović, Željko Papeš, Biserka Perman, Mato Stjepanović, Stevo Šlat i Slavko Šok. U ženskoj kategoriji Pojedinačnog prvenstva Hrvatske prvakinja je Matea Juričić.

Čestitke svima!

Tagged