Buran vikend u Zaprešiću

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Dogodilo se pet prometnih nesreća, od toga četiri prometne nesreće s materijalnom štetom koje su se dogodile u mjestima Hrastina i Brdovcu, a dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u gradu Zaprešiću. Zatim jedno prometne nesreće s ozlijeđenom osobom dogodila se u Brdovcu na kolniku u Ulici Ilije Gregurića, gdje je došlo do udara osobnog vozila u pješakinju koja je zadobila teške tjelesne ozlijede, i po policijskim službenicima obavljen je očevid.

Zbog posjedovanja opojne droge priveden je 31-godišnjak nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje, te protiv istog je podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola od 1,87 promila privedena je jedna muška punoljetna osoba koja je smještena na zadržavanje do otrježnjenja, te je protiv istog podnijet optužni prijedlog. Od kaznenih dijela bilježimo krađu iz trgovine koja se nalazi u sklopu trgovačkog centra u Jablanovcu, pokušaj provalio u obiteljsku kuću u Šenkovcu, Ulica Josipa Golubića, krađu više odjevnih artikala iz trgovine u Šibicama, i oštećenje prozorskog stakla na kući u mjestu Sveti Križ, Ulica Stjepana Glogovića.