Krađa alkoholnih pića, nalet na divljač, te prevoženje nezakonitih migranata

NOVOSTI ZAPREŠIĆ POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Bilježimo jedan prometni događaj u mjestu Trstenik, gdje je došlo do naleta osobnog vozila na srnu, ozlijeđenih osoba nije bilo, dok je na vozilu nastala materijalna šteta.
Zatim je zabilježeno kazneno djelo krađe u trgovačkom centru Kaufland, gdje je od strane dvije maloljetne osobe došlo do krađe četiri boce alkoholnog pića. Isti su zaustavljeni po djelatniku zaštitarske tvrtke, nakon čega su pića vraćena, a maloljetnike su preuzeli roditelji.

Tijekom jučerašnjeg dana u Policijskoj postaji Zaprešić započeto je i dovršeno kriminalističko istraživanje nad državljaninom Crne Gore poradi osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo opisano u članku 326 stavka 2 Kaznenog zakona, to jest protuzakonito ulaženje i kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, koji je u svom vozilu prevozio više nezakonitih migranata. Isti je po dovršetku kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku u zakonskom roku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.