I ovog vikenda dogodile su se krađe goriva s benzinskih crpki

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Dogodila se jedno prometna nesreća s materijalnom štetom na DC 1, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila. Druga prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila su se u mjestu Marija Gorica u kojoj je 22-godišnjak upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,71 promila, te je tom prilikom udario u parkirani osobni automobil i napustio mjesto događaja. Isti je naknadno pronađen po policijskim službenicima. Vozilo je privremeno oduzeto od 22-godišnjaka, a po policijskim službenicima obavljen je očevid.
Zatim u mjestu Pojatno, Ulicom Matije Gupca dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom, gdje je došlo do slijetanja osobnog vozila van kolnika te udara u dvorišnu ogradu. Zatim u mjestu Hrastina po policijskim službenicima zatečena je ženska punoljetna osoba koja je upravljala osobnim vozilom bez položenog vozačkog ispita. U Poljanici Bistranskoj zbog vožnje pod utjecajem alkohola od 2,16 promila muška punoljetna osoba je privedena, te smještena na zadržavanje do otrježnjenja. Protiv istog slijedi optužni prijedlog.
Od kaznenih djela bilježimo provalu u vikendicu u Novakima Bistranskim, a u Zaprešiću bilježimo provalu u osobni automobil, odakle je nepoznati počinitelj otuđio ženski ruksak s mobitelom i dokumentima na ime oštećene. U Zaprešiću bilježimo još dvije krađe goriva s benzinske postaje gdje su nepoznati počinitelji utočili gorivo u vozilo, i udaljili se u nepoznato.