Više prometnih nesreća tijekom vikenda

MOJ ZAPRESIC POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Tijekom vikenda na području Policijske postaje Zaprešić se dogodilo šest prometnih nesreća s materijalnom štetom. Dvije su se dogodile u Zaprešiću, te po jedna u Prigorju Brdovečkom, na državnoj cesti broj jedan u visini mjesta Jablanovec, u Hruševcu Kupljenskom, i na parkiralištu trgovačkog centra u Jablanovcu. A u mjestu Donja Bistra raskrižje Stubičke ulice i Ulice Ante Kovačića došlo je do prometne nesreće s ozlijeđenim osobama. Po policijskim službenicima obavljen je očevid sudar između dva osobna vozila.
Od kaznenih djela bilježimo provalu u vikendicu u Jablanovcu, Šenoina ulica, te pokušaj provale u vikendicu u Novakima Bistranskim. U Tržnoj ulici u Zaprešiću od strane nepoznatog počinitelja ili više njih oštećen je aparat za slatkiše, a u Novakima Bistranskim, Ulica bana Josipa Jelačića, izvršena je provala u kuću. Po policijskim službenicima obavljen je očevid.

Tijekom provođenja akcije pojačanog nadzora vozila i vozača u dane vikenda, najveća izmjerena koncentracija alkohola je bila 2,15 promila, kod sudionika prometne nesreće s materijalnom štetom u Hruševcu Kupljenskom.