Ukradena dizalica i prometne nesreće

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Izdvajamo kazneno djelo krađe koja je počinjena tako da je nepoznati počinitelj nasilno otvorio dvorišnu metalnu ogradu, te iz podruma gospodarske zgrade uz obiteljsku kuću u Prigorju Brdovečkom već otuđio električnu dizalicu sa zakretnom konzolom.
Bilježimo i narušavanje javnog reda i mira u Novoj ulici u Zaprešiću od strane muške punoljetne osobe, a protiv kojeg slijedi podnošenje optužnog prijedloga.

Zatim je na željezničkom kolodvoru u Zaprešiću došlo do nesreće na radu uslijed zamjene drvenih pragova. Jednom od djelatnika HŽ-a pružena je liječnička pomoć. Nadalje, u Zaprešiću u Ulici Obrubići došlo je do prometne nesreće kada je pješak prelazio kolnik na mjestu gdje nije obilježen pješački prijelaz, a bez da se prethodno uvjerio da to može učiniti na siguran način. Tom je prilikom došlo do naleta osobnim vozilom na pješaka koji je zadobio tjelesne ozljede, te je prevezen na Sveti Duh.
Još jedna prometna nesreća do koje je došlo u Gornjoj Bistri, Bistranska ulica. Vozač nije prilagodio brzinu s obzirom na osobine i stanje ceste, te je sletio u odvodni kanal. Tom prilikom nastala je materijalna šteta.