Koncert Vesne Pisarović u Zaprešiću

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Turistička zajednica grada Zaprešića je najavila koncert Vesne Pisarović kao dio ponude ovogodišnjih Dana grada Zaprešića koji će trajati od 14. do 16. listopada.

Diskografska karijere Vesne Pisarović traje još od 2000. godine kada je objavljen i njen prvi album “Da znaš”. 2002. je pobijedila na Dori, te je predstavljala Hrvatsku na Pjesmi Eurovizije 2002. Njena pjesma “Everything I Want” dospjela je na 11. mjesto.
Vesna Pisarović se nakon dugogodišnje istaknute karijere u pop glazbi 2006.g. odlučuje za studij jazza na Kraljevskom konzervatoriju u Den Haagu, da bi nakon toga magistrirala jazz izvedbe na slavnoj londonskoj školi Guildhall. Prije nekoliko godina je objavila album “Naša velika pjesmarica / The Great Yugoslav Songbook” koji predstavlja osvrt na hitove zabavne glazbe iz razdoblja od ’50-ih do ’70-ih godina. S tim je albumom te godine nominirana za glazbenu nagradu Porin u kategoriji Najbolji album zabavne glazbe.

27. rođendan našeg grada možete proslaviti uz besplatan koncert Vesne Pisarović s početkom u 20 h 15. listopada, na Trgu Ivana Pavla II.