Promocija knjige “Madonine misli” Sandre Petrž – 29. rujna

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE

U četvrtak 29. rujna u Vršilnici će autorica Sandra Petrž predstaviti svoju šestu knjigu. Pjesničko-glazbeni program počinje u 18:00 sati, a počasni glazbeni gost bit će Mladen Burnać.

“Neće se samo čitati moji tekstovi koji će biti, naravno, zanimljivi nego će i biti puno glazbe. Imam jako puno zanimljivih gostiju. Izmjenjivat će se malo glazbe, malo mojih tekstova. Ova knjiga je posvećena mom prerano preminulom suprugu i ocu Branku Petržu. Bilo bi mi drago da dođete i da me podržite” – rekla je autorica.

Ranije je izdala pet knjiga (“Sandročka zlostavljana”, “Istina to sam ja”, “Duše nedokučivih svjetova”, “Istinite priče zlostavljanih”, “Hvala”), a ove je godine izašla i šesta – “Madonine misli”. Riječ je o zbirci pjesama u suradnji s Udrugom umjetnika „Vjekoslav Majer“.

Inače, Petrž je dobitnica brojnih nagrada u području borbe za promicanje prava žena i manjina. U studenom prošle godine dobila dvije nagrade iz Kaira kao književnica od organizacije koja ima konzultativni status Ujedinjenih nacija. Tako je postala jedna od petero ljudi u svijetu koja je dobitnica nagrade.