Zagrebačka pivovara investirala gotovo 18 milijuna kuna u svoj logistički, distributivni i komercijalni centar u Zaprešiću

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Nakon što je u lipnju predstavila investiciju od ukupno 64 milijuna kuna u tehnološki naprednu liniju za punjenje i pakiranje limenki u proizvodnom pogonu, Zagrebačka pivovara tijekom ljeta dovršila je i investiciju od gotovo 18 milijuna kuna u svoj logistički, distributivni i komercijalni centar u Zaprešiću. Tako je sada ukupno izgrađeno 5400 četvornih metara novih skladišnih hala i dodatnih 9000 četvornih metara vanjskih logističkih površina, među kojima je i novi terminal za kamione.

“Meni kao gradonačelniku iznimno je važan razvoj gospodarskih programa i projekata na našim prostorima. Drago nam je da je tako veliki gospodarski subjekt ovdje kod nas. Kako sam već podosta godina gradonačelnik, svjedok sam razvoja ovog logističkog i distributivnog centra i ne sumnjam da će doći i do još novih investicija” – rekao je gradonačelnik Željko Turk.

„Novi investicijski ciklus obilježio je ovu, za nas vrlo važnu, godinu u kojoj slavimo 130 godina postojanja. Slavili smo s našim partnerima, kolegama i potrošačima i realizirali ulaganja čiji je cilj bio unaprijediti postojeću infrastrukturu, instalirati novu, modernu proizvodnu liniju i povećati kapacitete skladišnog prostora” – rekao je Miroslav Holjevac, predsjednik uprave Zagrebačke pivovare te zahvalio gradonačelniku na dosadašnjoj suradnji.


Miljenko Šoštarić, Alina Ružić, Dubravko Tome, Željko Turk, Miroslav Holjevac, Slavica Kozina

Logistički centar u Zaprešiću