Dvije prometne nesreće, još jedan slučaj prijevare

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Donosimo novo izvješće Policijske postaje Zaprešić. Dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Jedna se dogodila u mjestu Bregovljana gdje je došlo do udara nepoznatog vozila u dvorišnu ogradu, a druga se dogodila u Donjoj Bistri gdje su se sudarila dva osobna vozila. Također, u Šenkovcu je došlo do naleta osobnog vozila na divljač.

Zatim, jučer je 26-godišnjak podnio prijavu za kazneno djelo prijevare, navodeći da je preko Interneta oglasio prodaju mobitela te s kupcem putem društvenih mreža stupio u kontakt nakon čega su dogovorili uplatu. Kupac mu je poslao poveznicu gdje treba unijeti svoje podatke kartice, što je isti unio, nakon čega je zaprimio obavijesti o dvije kupovine za poveći novčani iznos, a koje nije sam izvršio.

Za kraj, policijski službenici pozivaju roditelje učenika nižih razreda osnovnih škola u Zaprešiću da svoju djecu prijave za Hodajući autobus. Pozivaju roditelje učenika OŠ Ljudevita Gaja da sutra, 16. rujna, u 7:00 sati dovedu svoju djecu dovedu do Ulice Dragutina Tadijanovića, kućni broj 47 na kružnom toku Kalamiri, gdje će ih dočekati predstavnici Udruge Roda i policijski službenici odakle će svi pješke krenuti do škole. Druga je ruta Hodajućeg autobusa namijenjena učenicima OŠ Antuna Augustinčića koji sutra u 7:00 sati trebaju doći do raskrižja Ulice Pere Devčića i Ulice Rakitovec.