U protekla tri dana pokušaj ubojstva, krađe, požar, muškarac zadobio teške ozljede uslijed strujnog udara

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Donosimo novo izvješće Policijske postaje Zaprešić za protekla tri dana.

Policijski službenici izdvojili su tri krađe – krađu goriva na benzinskoj postaji INA Jakovlje, krađu raznih predmeta iz podrumskih prostorija u mjestu Bijela Gorica te krađu bicikla iz stubišta stambene zgrade u Zaprešiću.

Zabilježene su i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Jedna se dogodila u Ključu Brdovečkom, a druga u Pojatnom gdje je došlo do sudara između autobusa i radnog stroja.

Nadalje, zabilježen je i požar na otvorenom. U Zaprešiću je došlo do zapaljenja smeća, a isti su lokalizirali djelatnici Javne vatrogasne postrojbe grada Zaprešića.

Također je u Zaprešiću zabilježen jedan nesretni slučaj. Muška se osoba popela na metalni stup dalekovoda jačine 20kW, prilikom čega je došlo do strujnog udara koji je unesrećenog odbacio na tlo nakon čega je prevezen kolima Hitne medicinske pomoći u bolnicu Sveti Duh, gdje je utvrđeno da je zadobio teške ozljede opasne po život.

U Svetom Križu, 11. rujna, došlo je do izvršenja kaznenog djela ubojstva u pokušaju, gdje je muška osoba pokušala usmrtiti drugu mušku osobu.

Policijska postaja Zaprešić podsjeća da se tijekom rujna provodi preventivno-represivna akcija “Suzbijanje rizičnog ponašanja mladih za siguran početak školske godine”.