U tijeku su upisi u Pučko otvoreno učilište Zaprešić

MOJ ZAPRESIC PROMO

Upisi u Pučko otvoreno učilište Zaprešić su u tijeku i traju do 19. rujna.

Tako se djeca, mladi, ali i odrasli mogu priključiti radu dramskog studija “Zaprešićko kazalište za djecu i mlade” koji se tijekom školske godine sastaju dvaput tjedno. POUZ prvašićima poklanja besplatno pohađanje cijelo prvo polugodište (30 sati), a za ostale tu je akcijski popust od 30%.

Zainteresirani za likovnu umjetnost mogu postati dio ART kluba – za djecu, mlade ili odrasle, a oni koji se žele baviti glazbom, u POUZ-u mogu zasvirati gitaru ili klavijature.

Naučite strane jezike uz jedinstvenu pogodnost od 6 sati gratis nastave! Naučite ili poboljšajte svoj engleski, njemački, talijanski, španjolski ili pak hrvatski jezik. Za djecu su namijenjeni predškolski, đački i teen tečajevi, a za srednjoškolce i studente konverzacijski tečajevi subotom, uz individualan pristup svakom polazniku.

Odrasli mogu upisati početne i više stupnjeve, a tečajevi engleskog i talijanskog jezika su verificirani te se upisuju u e-radnu knjižicu. Postoji i mogućnost individualnih tečaja, poslovnog tečaja njemačkog jezika i onog za medicinsko osoblje.

Pučko otvoreno učilište Zaprešić u svojim programima ima i osposobljavanje i usavršavanje odraslih sve u skladu i po odobrenju Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Tako se možete osposobiti za njegovatelja/icu, parketara, keramičara, armirača, betoniraca, soboslikara, krovopokrivača, zidara, skelara, rukovatelja građevinskim strojevima (viličar, bager, utovarivač, damper, dizalica, signalist i vezač tereta, rukovatelj motornom pilom) ili vinogradar-vinar. Novi programi za osposobljavanje su sommelier, operater/ka pozivnog centra i suradnik/ca u prodaji.

Osim osposobljavanja tu su i usavršavanja za upisom u e-knjižicu: dizajner interijera, suradnik/ca u marketingu, suradnik/ca u turizmu i ugostiteljstvu, voditelj/ica u poslovanja u malom poduzetništvu, vozač/ica motornog vozila.

Više informacija o svim aktivnostima i programima zainteresirani mogu pronaći na POUZ.HR

(Autor: Promo)