Preminuo Zapreščan Tomislav Pavalić, pripadnik ATJ Lučko

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

U utorak, 5. rujna, preminuo je pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko, Tomislav Pavalić, iz Zaprešića u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.

Naime, u ponedjeljak popodne trenirao je na nasipu u sklopu redovne obuke, a pri kraju trčanja Pavaliću i još jednom kolegi pozlilo je te su prevezeni u KB Sveti Duh. Iako je Hitna pomoć brzo stigla na mjesto gdje je Pavaliću pozlilo, pripadniku ATJ Lučko liječnici KB-a Sveti Duh, nisu mogli spasiti život, piše Jutarnji list.

Iz MUP-a kažu, tijekom ranog jutra obaviješteni su da je jedan pripadnik preminuo dok je drugi stabilno.

“S velikom tugom izvješćujemo da je danas, u 30. godini života iznenada preminuo još jedan mladi kolega, Tomislav Pavalić, policijski službenik ATJ Lučko i član Glavne podružnice SPH za PU zagrebačku. O posljednjem ispraćaju izvijestit ćemo vas naknadno. Ovim putem izražavamo najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i kolegama preminulog kolege. Neka mu je laka hrvatska zemlja! Počivao u miru Božjem” – stoji na Facebooku Sindikata policije Hrvatske.

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku zbog provođenja obdukcije kojom će se ustanoviti točan uzrok smrti.

Posljednji ispraćaj bit će u četvrtak, 8. rujna u 15:00 sati na gradskom groblju Zaprešić, a sveta misa zadušnica nakon pogreba u crkvi sv. Ivana Krstitelja.