Sajam izvanškolskih aktivnosti i ove je godine na Trgu Ivana Pavla II.

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE

Na konferenciji za novinare u gradskoj upravi predstavljen je program ovogodišnjeg Sajma izvanškolskih aktivnosti u organizaciji Grada Zaprešića, pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije i Zajednice športskih udruga grada Zaprešića. Program je predstavio zamjenik gradonačelnika Alan Labus.

Sajam će se održati u subotu, 10. rujna na ubičajenoj lokaciji, Trgu Ivana Pavla II. Tako će se od 10 do 13 sati, djeca i roditelji upoznat sa rad raznih udruga, sportskih klubova, škola stranih jezika i matematike, dramskih, plesnih i glazbenih grupa sa zaprešićkog područja, a ove će godine sudjelovati 26 izlagača.

Zamjenik gradonačelnika Zaprešića Alan Labus je istaknuo kako je Sajam izvanškolskih aktivnosti još jedan korak prema tome da Zaprešić postane grad – prijatelj djece. “Ova je inicijativa vrlo važna jer smo mi postali dio jedne šire akcije na području Republike Hrvatske. Zadnjih godinu i nešto mjeseci radimo na tom projektu i vjerujem da ćemo do kraja ove godine postati dio obitelji gradova – prijatelja djece”.

FOTO: Sajam izvanškolskih aktivnosti 2021.