Požar smeća, krađe i pokušaj ubojstva

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Požar smeća u Gornjoj Bistri na rubu šume u Ulici Zelengaj, a koji je ugašen po djelatnicima DVD-a Bistra. Napominjemo kako su unutar smeća pronađeni osobni podaci vjerojatnog vlasnika smeća. Slijedom čega se postupanje nastavlja. Nadalje, bilježimo kazneno djelo teške krađe provaljivanjem tako da je nepoznati počinitelj nasilno ušao u prostorije obrta u Luki na adresi Posavci 5a, te izvršio krađu novca i mobitela. Izvršen je očevid te se nastavlja krim istraživanje u cilju otkrivanja počinitelja.
Zatim bilježimo krađu u Prigorju Brdovečkom Prigorska ulica, gdje je nepoznati počinitelj iz nezaključanog podruma otuđio bakreni poklopac kotla zapremine 50 litara s pripadajućim cijevima dužine dva metra.
Za kraj izdvajamo i kazneno djelo ubojstva u pokušaju, do kojeg je došlo u Donjoj Pušći u Zagorskoj ulici, gdje je nakon verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba za sada nepoznata mlađa muška osoba, nožem u predjelu trbuha ubola mlađeg punoljetnog muškarca koji je prevezen na liječenje. Obavljen je i očevid, te u tijeku kriminalističko istraživanje.