Prijetnje, droga, krađe, te internet prijevara

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Prijavljeno je kazneno djelo prijetnje počinjeno od strane bivšeg izvanbračnog supruga prema bivšoj izvanbračnoj supruzi. Zatim je u trgovini u Šibicama, Industrijska ulica, u pokušaju krađe alkoholnih pića zatečena mlađa muška punoljetna osoba.
Počinjeno je kazneno djelo teške krađe tako da je nepoznati počinitelj nasilno ušao u obiteljsku kuću u Gornjoj Bistri, iz koje je izvršio krađu nakita.
U Zaprešiću je prilikom redovne kontrole vozila i vozača po policijskim službenicima zatečen muškarac koji je u posjedu imao drogu, te je uhićen i nastavlja se kriminalističko istraživanje. Desila se i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Zaprešiću, na križanju Ulice kardinala Alojzija Stepinca i Ruševja između teretnog vozila koje vuče priključno vozilo i autobuse zeta. Izvršen je očevid.
Za kraj izdvajamo kazneno djelo prijevare na štetu punoljetne ženske osobe koja je putem interneta prodavala artikl, slijedom čega joj se javio počinitelj koji je lažno prikazao činjenice i poslao link na kojeg se oštećena, ulogirala i upisala podatke sa svoje bankovne kartice, nakon čega je s njenog računa skinut veći novčani iznos.