Nezaboravan koncert Il Volo u Novim dvorima

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Talijanski pop-operni trio Il Volo održao je u Novim dvorima dvosatni koncert. Bariton Gianluca Ginoble i tenori Piero Barone i Ignazio Boschetto oduševili publiku odličnim vokalnim interpretacijama. Nastup je to u sklopu europske turneje “Il Volo Sings Morricone and more” tijekom kojeg izvode hitove sa svog posljednjeg studijskog albuma.

„Hvala divnoj publici u Hrvatskoj na magičnoj večeri za pamćenje. Drago nam je da smo mogli ljubav prema glazbi podijeliti s onima koji to cijene i prepoznaju, a to je naša divna publika. Uživali smo u toploj dobrodošlici, sjajnoj atmosferi, veličanstvenom ambijentu Novih dvora bana Jelačića i nadamo se skorom povratku u Zaprešić i Hrvatsku.“, poručili su Piero, Ignazio i Gianluca nakon koncerta.

Organizator koncerta, Turistička zajednica grada Zaprešića, najavila je nove domaće i svjetske glazbene poslastice u sljedećoj godini. „Ima nešto posebno u tom trenutku kada se sljube prekrasan ambijent Novih dvora bana Jelačića i sjajna glazba koja to povijesno blago u srcu našeg grada oplemeni na jedinstveni način. Upravo ovakvim projektima stavljamo Nove dvore i Zaprešić na europsku turističku kartu i pokazujemo kako naši projekti koncepta upravljanja doživljajem i emocijama zaista jesu pravi smjer razvoja naše turističke destinacije.“, zaključio je Toni Ganjto, direktor TZ grada Zaprešića.