Krađe, narušavanje reda i mira, te prometna nesreća

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Dogodila su se dva kaznena djela krađe veće količine alkoholnih pića iz staklene vitrine u trgovini u Šibicama u Industrijskoj ulici, koju su u dva navrata počinila dvojica za sada nepoznatih počinitelja, te utaju ženskog novčanika koji je vlasnica s novcem i dokumentima ostavila na pultu pekare u Zaprešiću na Trgu žrtava fašizma broj 18, a NN ženska osoba koja ga je pronašla, isti nije vratila, već ga je zadržala za sebe.

Nadalje, u Zaprešiću na Trgu mladosti uhićen je muškarac koji je pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir, na naročito drzak i nepristojan način, a slijedom čega je protiv istog podnijet optužni prijedlog, te će tijekom dana biti doveden na sud.

Za kraj izdvajamo prometnu nesreću do koje je došlo u Oborovu Bistranskom u Ulici Frane Bulića, gdje se na kolniku izvode radovi te je vozač zahvatio rub izrezanog asfalta prekopanog kanala, slijedom čega je došlo do oštećenja pneumatika s aluminijskim naplatkom. Očevidom je utvrđeno kako na kolniku nisu propisno postavljeni prometni znakovi koji upozoravaju.