3 nova vozila zaprešićkoj ispostavi Doma zdravlja Zagrebačke županije

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić jutros je uručio ključeve 10 novih vozila Domu zdravlja Zagrebačke županije od čega su tri vozila dodijeljena Ispostavi Zaprešić.

Župan Kožić napomenuo je kako je “Županija u zadnjih četiri godine u ispostavu u Zaprešiću uložila značajna sredstva, preko osam milijuna kuna od čega je za energetsku obnovu preko četiri milijuna i sedamsto, a ostalo za nabavu medicinske opreme. Mislim da smo time značajno poboljšali kvalitetu rada ispostave u Zaprešiću, a da su onda naši pacijenti naši žitelji itekako zadovoljni” – izjavio je Kožić.

Gradonačelnik Željko Turk također je izrazio veliko zadovoljstvo. “Jasno je da to doprinosi standardu zdravstvene zaštite u ovim našim krajevima te je to dokaz da je zdravstvena zaštita pri vrhu liste prioriteta Zagrebačke županije” – rekao je Turk.

Večeslav Bergman, ravnatelj Doma zdravlja Zagrebačke županije istaknuo je kako svake godine nabavljaju deset novih vozila te kako je zapravo riječ o malim ordinacijama patronažnih medicinskih sestara i onih koje obavljaju kućnu njegu. “Medicinskim sestrama je prijeko potrebno kvalitetno vozilo te mogu s ponosom reći da nemamo niti jedne ordinacije u Domu zdravlja Zagrebačke županije koje bi se posramili. Ova su vozila njihove ordinacije” – zaključio je Bergman.