Koncert IL VOLO sings Morricone and more 22. 7. u Zaprešiću

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

U organizaciji Turističke zajednice grada Zaprešića, glazbena čarolija u gradu bana Jelačića nastavlja se nastupom talijanskog pop-opernog trija Il Volo koji se trebao održati 7. srpnja, ali je odgođen zbog kiše. Novi datum koncerta je 22. srpnja.

Riječ je o nastupu u sklopu europske turneje “Il Volo Sings Morricone and more” tijekom koje će hitove svog posljednjeg studijskog albuma, između ostalog, izvoditi za publiku u Barceloni, Veroni, Sofiji, Bukureštu i Frankfurtu, dok su za prijestolnicu svog nastupa u ovom dijelu Europe odabrali upravo Zaprešić i čarobni perivoj dvorca bana Jelačića, okružen višestoljetnom šumom.

Il Volo, koji nastupa od 2010. godine, svjetsku slavu je stekao 2015. godine ostvarivši odličan rezultat na Eurosongu u Austriji izvedbom svog najvećeg hita “Grande Amore”. Piero Barone, Ignazio Boschetto i Gianluca Ginoble svoj posljednji studijski album objavili su 5. studenog prošle godine u čast talijanskom maestru Enniu Morriconeu.

Stoga ne propustite ovu glazbenu poslasticu 22. srpnja s početkom u 21 sat na bajkovitoj lokaciji ispred banova dvorca. Prepustite se dobro znanim notama najpoznatijih filmskih skladbi u izvedbi talijanskih tenora i baritona.