Premijere predstava najmlađih polaznika ZKDM-a

NOVOSTI ZAPREŠIĆ

U četvrtak, 9. lipnja u 19 sati, u Velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Zaprešić održat će se premijere predstava Cvrcila i Čudovišta u muzeju mlađe skupine Zaprešićkog kazališta za djecu i mlade.

Cvrcila

Predstava je to o jedinstvu i slozi tajanstvenih bića koja žive u vinogradu, a čiji mir i sreću poremeti zla vještica. Kako to već biva u životu, sreću je nemoguće pokvariti ako je stvaraju dobronamjernici i mirotvorci. Predstavom vladaju tajanstvena bića iz vinograda, jedna princeza, kralj i njegovi podanici, a svima je cilj pobijediti zlu vješticu i živjeti u miru, sreći i blagostanju. Jesu li to ostvarili, pogledajte u razigranoj i veseloj predstavi Zaprešićkoga kazališta za djecu i mlade.

Tekst: Vjekoslava Huljić
Prilagodba i dramatizacija: Vedran Iskra
Redatelj: Vedran Iskra
Asistentica redatelja: Iva Štritof
Glazba: Ana Frković
Kostimografkinja: Paula Bučar

Čudovišta u muzeju

Jednu naizgled mirnu obiteljsku atmosferu u domu Kederovih poremeti odlazak njihovoga sina u muzej gdje su ga napala čudovišta koja su zaposjela Gradski muzej. U obračun s čudovištima kreću mama, tata i baka, ali čudovišta ipak nije tako lako nadvladati. Tko je na kraju ipak pobijedio i zašto su uopće čudovišta zaposjela Gradski muzej, saznajte u uzbudljivoj i komičnoj predstavi Zaprešićkoga kazališta za djecu i mlade.

Tekst: Stanislav Marijanović
Prilagodba i dramatizacija: Vedran Iskra
Redatelj: Vedran Iskra
Asistentica redatelja: Iva Štritof
Kostimografkinja: Paula Bučar
Dramatizacija i režija: Vedran Iskra