Ljetna škola – Zaprešić djeci, od 26. lipnja do 3. srpnja

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

Grad Zaprešić najavio je održavanje Ljetne škole – Zaprešić djeci, od 26. lipnja do 3. srpnja u Novim dvorima. Radionice su besplatne, namijenjene su polaznicima od 9 do 14 godina, a održavat će se svaki dan od 9:30 do 11:30.

U filmskoj radionici polaznici će imati priliku biti ispred i iza kamere. Okušat će se u snimanju, montiranju, režiranju, ali i glumi i pisanju scenarija za film.
U dramskoj radionici polaznici će kroz dramske igre, improvizirane situacije, ali i vlastite ideje stvoriti predstavu i glumiti u njoj.
U likovnoj radionici polaznici će moći izraziti svoje doživljaje i osjećaje bojama i oblicima služeći se različitim likovnim tehnikama i materijalima.
U glazbenoj radionici će polaznici pjevajući i svirajući sudjelovati u stvaranju glazbenih izvedba poznatih pjesama u novome ruhu.

Polaznike će voditi iskusni voditelji, a rezultati rada s radionica bit će predstavljeni posljednji dan Ljetne škole.

Za sudjelovanje na Ljetnoj školi potrebno je prijaviti se na ljetna.skola.zapresic@gmail.com. Nakon prijave ćete dobiti Pristupnicu i Privolu za obradu osobnih podataka, koje je potrebno donijeti ispisane i potpisane na prvi dan održavanja radionica. Ako je netko onemogućen ispisati Pristupnicu i Privolu, moći će ju potpisati na prvome danu održavanja radionica.