U Zaprešić dolazi Sergej Ćetković

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

Jedan od najpopularnijih regionalnih glazbenika, Sergej Ćetković, u petak, 8. srpnja 2022. nastupit će u Novim dvora u Zaprešiću u sklopu ciklusa “Ban. Glazba. Uspomena.”.

„Drago mi je što ćemo se po prvi put predstaviti publici u Zaprešiću. Nakon pauze od dvije godine, vraćamo se dobrom energijom i repertoarom sa željom da se predstavimo u što boljem svjetlu i još jednom kažemo hvala publici u Hrvatskoj na velikoj podršci i gostoprimstvu svih ovih godina.“, poručio je Sergej Ćetković najavljujući ljetni koncert u Novim dvorima bana Jelačića.

Glazbeni put ovog velikana započeo je još u dječačkoj dobi u bendu “Vatrena srca” u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. No profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine kasnije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a kada je nova diskografska kuća Goraton otkupila prava i reprintala CD u državama bivše Jugoslavije, Sergej je postao poznat širom regije.

Organizator koncerta Turistička zajednica grada Zaprešića, poručuje kako Zaprešić ima što za ponuditi, a koncert Sergeja Ćetkovića bit će više nego spektakl, posebno kad se održava na ovako posebnoj lokaciji Novih dvora bana Jelačića. Ulaznice su u prodaji preko sustava Eventim.