10. svibnja dobrovoljno darivanje krvi u Zaprešiću

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

U utorak 10. svibnja, od 12:00 do 18:00 u Novim Dvorima-Vršilnica (Aleja Đure Jelačića 1), održat će se dobrovoljno darivanje krvi.

Društva Hrvatskog Crvenog križa redovito organiziraju i provode akcije davanja krvi prema mjestu rada, stanovanja, obrazovanja kao i u transfuzijskim centrima. Prilikom odlaska na davanje krvi obavezno treba ponijeti osobnu iskaznicu i iskaznicu davatelja krvi ako je posjedujete. Poželjno je biti odmoren i naspavan. Detaljne informacije o terminima planiranih akcija davanja krvi moguće je dobiti u društvu Crvenog križa najbližemu mjestu vašeg stanovanja.

Podsjetimo, Grad Zaprešić je krajem prošle godine donio odluku o besplatnom parkiranju za darivateljice krvi s 25 darivanja krvi i darivatelje krvi s 35 darivanja koji imaju prebivalište na području Zaprešića.

Kako bi mogli ishoditi besplatnu parkirnu kartu, darivatelji krvi mogu doći u prostorije Crvenog križa Zaprešić na adresi Trg žrtava fašizma 8, radnim danom od 8-16 sati, radi dobivanja potvrde o broju darivanja.