Vikend u Zaprešiću

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Ovog vikenda glavni zaprešićki trg pretvara se u Trg zaljubljenih i romantike.
U nedjelju, 13. veljače, prošećite romantičnom oazom na Trgu Ivana Pavla II., a od 17 do 21 sat zaplešite uz live svirku i najpoznatije ljubavne pjesme, kušajte ljubavne napitke i slastice, a uspomene na ovogodišnje Valentinovo ulovite u besplatnom foto kutku.

Moći ćete kupiti i „Zaprešićko srčeko“ za Valentinovo, naime Učenička zadruga Ban je pripremila poklon za dan zaljubljenih u obliku srčeka inspirirana rozetom iznad ulaznih vrata kapelice sv. Josipa u Novim dvorima. Srčeka će biti u prodaji u Zaprešiću u subotu 12. 2. 2022. na tržnici ispred Konzuma (10 – 12 sati) i u nedjelju 13. 2. 2022. na Trgu Ivana Pavla II. (17 – 20 sati).

U subotu u 20:00 u Pučkom otvorenom učilištu Zaprešić odigrat će se predstava “Guja u njedrima” Gradskog kazališta Požega.
Ulaznicu za predstavu možete kupiti u tajništvu POUZ-a (TŽF 9): do petka od 9:00 do 15.30 sati ili na blagajni POUZ-a (TŽF 11): do petka od 18:00 do 20:00 sati.

Gradska knjižnica Ante Kovačića u veljači prikazuje izložbu keramike Ljubice Ribić “Strast u kovitlacu”, te u Velikoj galeriji knjižnice izložbu Martine Zlački Baća “Slagalica za promatrača”.

U Muzeju Matije Skurjenija, prikazuje se izložba slika Drage Jančića naziva “Hommage a Dragutin Grgas – Beli“. Slike Drage Jančića mogu se pogledati do 16. ožujka 2022. uz posjedovanje Covid potvrde i poštivanje svih epidemioloških mjera.