Besplatne edukativne radionice za djecu osnovnoškolske dobi

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

U suradnji s Udrugom Gradionica, CeZaM organizira besplatne edukativne radionice za djecu osnovnoškolske dobi:

LEGO napredna radionica

LEGO napredna robotika najbolje rješenje je za učenje STEM vještina. Spoj šarenih LEGO elemenata, robotskih dijelova koje je lako koristiti i intuitivnog programskog jezika baziranog na Scratchu, čine ovu radionicu neodoljivom za učenike svih razina koji se uče kritičkom razmišljanju, rješavanju kompleksnih problema i suradnji kroz razigrano učenje.

3D kružni – radionica

U ovoj radionici uči se o recikliranju plastike i stvaranju filamenta za 3D printer te stvaranja predmeta uz pomoć 3D printera. Puno se govori o recikliranju a ustvari ono što najviše radimo (oni koji to rade) je razdvajanje otpada. Što se događa nakon razdvajanja, koji su to procesi i koliko zahtijevaju rada i energije uglavnom ne vidimo. Zato smo stvorili proces u kojem polaznici mogu vidjeti i iskusiti cijeli proces – od otpada do predmeta napravljenog iz tog otpada.

 

LEGO radionica

Radionica je otvorena za 8 polaznika uzrasta od 7 na više godina i održava se kroz tri termina 17., 18. i 20.1.2022. (jedna radionica).

 

3D kružni radionica

Na radionici sudjeluje do 8 polaznika uzrasta 10 i više godina i održava se kroz tri dana 19., 20. i 21.1.2022. (jedna radionica).
Na radionicu nije potrebno ništa donositi, a predmete koje izradite nosite sa sobom.

 

LEGO radionica

Radionica je otvorena za 8 polaznika uzrasta od 7 na više godina i održava se kroz tri termina 24., 25. i 27.1.2022. (jedna radionica).

 

3D kružni radionica

Na radionici sudjeluje do 8 polaznika uzrasta 10 i više godina i održava se kroz tri dana 26., 27. i 28.1.2022. (jedna radionica).
Na radionicu nije potrebno ništa donositi, a predmete koje izradite nosite sa sobom.