Ho ho ho na trg stiže nam Adventska zafrkancija!

NE PROPUSTITE NOVOSTI

Stiglo nam je najdraže doba godine! Vrijeme ljubavi, mira i dobrih želja, ali i vrijeme najukusnijih bakinih kolača, najljepših ukrasa i mirisa kuhanog vina. Vrijeme kad uživamo u druženjima na otvorenom iako nas hladnoća štipka za obraze jer božićna veselja na ulicama i gradovima imaju posebnu čar. Ove godine tu čaroliju Turistička zajednica grada Zaprešića donosi na glavni zaprešićki trg.

Trg Ivana Pavla II. pretvoren je blagdansku oazu s klizalištem uz tradicionalne božićne specijalitetima, poklone i sadržaje za najmlađe.

Božićni duh ušuljat će se u svaki kutak našega grada zahvaljujući blagdanskim čestitarima koji će, ove godine po prvi put, pjevati božićne pjesme na ulicama i trgovima našega grada baš kao što je to običaj diljem svijeta. Djelić europskih advenata moći će se doživiti kroz vođene ture Zaprešićem, bit će tu i zanimljiva božićna escape tura za zaljubljenike u avanture.

Mališane čeka najviše iznenađenja. Upoznati će najpoznatijeg soba na svijetu, Rudolfa, koji će ih odvesti ravno na Sjeverni Pol gdje ih očekuje Djed Mraz i pregršt zabave. Čitanje božićnih priča, radionice, potraga za adventskim blagom, nagradne igre i kazališne predstave samo su dio programa za one koji se najviše vesele blagdanima, najmlađe posjetitelje.

Obzirom na epidemiološku situaciju, ove godine program neće donijeti velike koncerte i masovna okupljanja. Ali glazbe neće nedostajati i svakoga vikenda družit ćemo se uz glazbenu kulisu sjajnih DJ-eva i live acoustic svirki!

Nestašna ekipa vilenjaka svake večeri dio slatkiša iz tvornice Djeda Mraza nosi na Trg Ivana Pavla II. Zašto? Provjerite od 3. prosinca do 9. siječnja na Adventskoj zafrkanciji u Zaprešiću.

Kliknite i pogledajte cijeli program “Adventske zafrkancije“.