Acess Bars radionica u Zaprešiću

Najnovije Novosti

U nedjelju 28. studenog od 10 do 18 sati u Aerobik klubu TIK TAK, Ulica Vlade Prišćana 2, Zaprešić održat će se Acess Bars radionica.

Voditeljica radionice: Nina Skorup, CF (certificirani voditelj i facilitator promjene)

Organizatorica: Mirjana Podhraški, BP

Prijave obavezne na mail: mirjana.bpodhraski@gmail.com

Više o radionici:

Što ako samo vi i vaše dijete znate što je najbolje za vas?
Što ako postoji način koji će i Vama i djeci omogućiti da se oslobode potencijali i probiju ograničenja? Način koji će stvoriti lakoću i radost u svemu što radite, osnažiti svjesno preuzimanje kontrole nad životima? Bi li to bilo lakše nego bezuspješno pokušavati kontrolirati i sebe i djecu? A što bi onda još bilo moguće? 🙂

Muči li vaše dijete učenje, nedostatak samopouzdanja, sukobi s drugom djecom, manjak koncentracije, otežano pamćenje, hiperaktivnost…?

Ili, jeste li i sami podlegli svakodnevnim obvezama, glava puca na sto strana, svi računaju na vas a vi ne znate gdje biste sami sa sobom pa pomislite – kada bi barem postojao neki prekidač…?

Potrebno vam je olakšanje ali ne znate kako? Ovdje nastupa Access Bars®:)

Što ako je moguće brzo i lako naučiti tehniku (i to tako lako da ju uče i djeca) koju jednom kad naučite i primjenjujete mijenjate cijeli svoj život i živote vaših bližnjih!

Barsi® su nježna, neinvazivna tehnika koja djeluje izuzetno opuštajuće i iscjeljujuće na tijelo i duh. Set je od 32 točke na glavi koje kada se nježno dotaknu stimuliraju pozitivne promjene u mozgu i defragmentiraju elektromagnetske komponente stresa, misli i emocija. 32 različite točke u koje smo pohranili svoje misli, osjećaje, emocije, sve ono što smo ikada čuli i vidjeli…Pri izvođenju Access Bars® tretmana uklanjaju se blokade, otpuštaju se briga i stres kao kad na pretrpanom računalu pritisnete tipku DELETE. U ovom slučaju brišete/otpuštate nepotrebne misaone obrasce i dopuštate svom mozgu i tijelu više prostora, mira i sreće. Svaki puta kada zauzmete čvrsti stav, vi time postavljate zid ograničenja i ne možete vidjeti situaciju drukčijom no što ste zaključili. Access Bars® ruše taj zid, ciglu po ciglu i stvaraju prostor za nove mogućnosti u vašem životu.

Bars® točke odgovaraju različitim životnim područjima kao što su novac, kontrola, kreativnost, dobrota, zahvalnost, tijelo, seksualnost, radost, nade, snovi, mir, vrijeme, komunikacija…

Bars® tretman namijenjen je SVIMA; djeci (maloj, školskoj, studentima, djeci s posebnim potrebama), poslovnjacima, ljudima svih starosnih i rodnih skupina, a kreiran je da bi omogućio više lakoće, radosti i svjesne promjene u svijetu.

A sad zamislite kakvu promjenu možemo svi zajedno napraviti?

Odrasle osobe nakon Access Bars® tretmana navele su poboljšanje fizičkog zdravlja, veću opuštenost, više mentalne jasnoće i intuitivne svjesnosti, znatno smanjenje stresa, značajno više radosti, zahvalnosti, ljubaznosti i mira, smanjenje simptoma depresije, napadaja panike, ADD, ADHD i OKP-a.

Prema riječima djece za vrijeme i nakon tretmana Barsa osjećaju se radosnije, opuštenije, smanjuje se stres uzrokovan školom, bolje spavaju, imaju bolji učinak u školi i u kući, bolje se slažu s vršnjacima, upadaju u manje nevolja, imaju manje ispada bijesa a kada to i učine ne traje ni približno dugo kao prije, zapravo djeca traže roditelje da im naprave Bars – ˝Mama možeš li mi napraviti ono s glavom?˝

Na pitanje kako se osjećaju nakon Barsa djeca najčešće odgovaraju da su sretna! To je ono što i želimo, zar ne? Imaju li i dalje školu, (izvan)školske obaveze, ispite i zadaće? Apsulutno da! Imaju li jednak pristup tome u obliku lošeg raspoloženja, stresa ili straha? NE! Čudesno je koliko je lakše!

Barsi® se rade u paru, gdje obje osobe primaju dobrobiti tretmana, bilo da primaju Bars ili ga daju, a trenutno se koriste u biznisima, školama i čak i zatvorima diljem svijeta da facilitiraju više mira, zdravlja i blagostanja.

KAKO NAUČITI ACCESS BARS® KOJI KREIRA SASVIM DRUGAČIJU BUDUĆNOST?

ACCESS BARS® CLASS je dinamični i zabavni jednodnevni tečaj u kojem ćete primiti i dati Bars®, dobit ćete priručnik, certifikat i postat ćete BP – Bars Praktičar! Biti Bars praktičar omogućuje sve prethodno spomenute promjene i svjesno stvaranje potpuno drugačijeg načina funkcioniranja; u radnom okruženju, u obitelji, sa sobom, sa svojom djecom, sa svojim tijelom, čak i s novcem. Djeca od 15 i ispod 15 godina dobivaju tečaj besplatno u prisustvu roditelja ili odrasle osobe koja plaća cijenu od 1800kn za Hrvatsku (80% pune cijene od 300eura). Tinejdžeri u dobi od 16 i 17 plaćaju 50% pune cijene tečaja, a oni koji ponavljaju tečaj plaćaju također 50% cijene (global pricing/www.accessconsciousness.com).

A što je sve moguće za vas i vaše dijete? Koliko lakoće možete dobiti? Koliko se novih mogućnosti može otvoriti? Kakvu budućnost svi zajedno možemo stvoriti? Koliko život može biti ljepši?

Istražimo zajedno u nedjelju 28.11.od 10-18h, Aerobik klub TIK TAK, Ulica Vlade Prišćana 2, Zaprešić

Voditeljica: Nina Skorup, CF (certificirani voditelj i facilitator promjene)

Organizatorica: Mirjana Podhraški, BP

Prijave obavezne na mail: mirjana.bpodhraski@gmail.com