Od 25. studenog za sav promet zatvoreno raskrižje Ulice Pavla Lončara s ulicama Obrubići i Mokrička

NOVOSTI PROMET

Radi izvođenja daljnjih radova na sanaciji i gradnji kanalizacijskog sustava u sklopu projekta “Za čisto i bistro”, od četvrtka 25. studenog, od 9 sati, za sav će promet biti zatvoreno raskrižje Ulice Pavla Lončara s ulicama Obrubići i Mokrička.

Završetak radova predviđen je do 5.12., a za to vrijeme će se sva vozila preusmjeriti na obilazni pravac: PAVLA LONČARA – VLADIMIRA NOVAKA – BANA JOSIPA JELAČIĆA – MATIJE SKURJENIJA – ZELENGAJ – (BRDOVEC) JOSIPA ANIĆA – PAVLA BELUHANA – ILIJE GREGURIĆA i obrnuto.

 


Također, za vrijeme izvođenja radova, ZET-ova autobusna linija 182 (Trg mladosti – Groblje Zaprešić – Šibice) će prometovati prema izmijenjenoj trasi i voznom redu.

 

 

FAZA I
Radovi se izvode u Lužničkoj ulici od kućnog broja 15C do kućnog broja 14B. Ukupna duljina zone radova iznosi 130 metara te je predviđeno zatvaranje cjelokupnog prometa u punoj duljini osim za vozila stanara i gradilišta. S obzirom da se radi o slijepom odvojku, nije predviđen obilazni promet.

FAZA II
Radovi se izvode u Mokričkoj ulici od križanja s Ulicom Pavla Lončara do kućnog broja 14. Ukupna duljina zone radova iznosi 120 metara te je predviđeno zatvaranje cjelokupnog prometa u punoj duljini osim za vozila stanara i gradilišta. Obilazni promet odvijat će se preko Ulice Vjekoslava Babukića prema sjeveru i nastavno do Mokričke ulice.

FAZA III
Radovi se izvode u zoni križanja Ulice Pavle Lončara i Mokričke ulice uz potpuno zatvaranje prometa za sva vozila osim vozila gradilišta. Obilazni promet za Ulicu Obrubići odvijat će se preko Savske ulice prema jugu i nastavno do Ulice Obrubići. Obilazni promet za Mokričku ulicu odvijat će se preko Ulice Vjekoslava Babukića prema sjeveru i nastavno do Mokričke ulice. Također, zabranjuje se skretanje s Južne zaobilaznice u Ulicu Obrubići svim teretnim vozilima te se ona preusmjeravaju na Ulicu Ante Starčevića i nastavno u smjeru Ulice Pavla Lončara.
S obzirom na potpuno zatvaranje Ulice Pavla Lončara u zoni radova, osigurani su obilazni pravci:
iz smjera zapada: Ulica Ilije Gregurića – Ulica Pavla Beluhana – Ulica Josipa Antića – Ulica Zelengaj – Ulica Matije Skurjenija – Ulica bana Josipa Jelačića – Ulica Vladimira Novaka – Ulica Pavla Lončara
iz smjera istoka: Ulica Pavla Lončara – Ulica Vladimira Novaka – Ulica bana Josipa Jelačića – Ulica Matije Skurjenija – Ulica Zelengaj – Ulica Josipa Antića – Ulica Pavla Beluhana – Ulica Ilije Gregurića

FAZA IV
Radovi se izvode u Ulici Obrubići od križanja s Ulicom Pavla Lončara do kućnog broja 9. Ukupna duljina zone radova iznosi 80 metara te je predviđeno zatvaranje cjelokupnog prometa u punoj duljini osim za vozila stanara i gradilišta. Obilazni promet odvijat će se preko Savske ulice prema jugu i nastavno do Ulice Obrubići. Također, zabranjuje se skretanje s Južne zaobilaznice u Ulicu Obrubići svim teretnim vozilima te se preusmjeravaju na Ulicu Ante Starčevića i nastavno na Ulicu Pavla Lončara.