Natječaj za najam kućica na Adventu u Zaprešiću

NOVOSTI

Turistička zajednica grada Zaprešića uputila je javni poziv za pružanje ugostiteljskih usluga i prigodnu prodaju na događanju „Advent u Zaprešiću“, od 3. prosinca 2021. do 9. siječnja 2022. godine na lokaciji Trg Ivana Pavla II u Zaprešiću. Na raspolaganju su tri modula za ugostiteljstvo, šest drvenih kućica za ugostiteljstvo, i sedam drvenih
kućica za prigodnu prodaju.

 

Ponude se podnose zaključno s 19.11.2021. do 12:00 sati i to za sve ponude bilo da su dostavljene poštom ili predane osobno u ured Turističke zajednice grada Zaprešića. Ponuda se podnosi preporučenom pošiljkom ili neposrednom predajom u zatvorenoj omotnici na:

Turistička zajednica grada Zaprešića
Ulica kardinala Alojzija Stepinca 22
10290 Zaprešić
s obaveznom naznakom „JAVNI POZIV ZA ADVENT U ZAPREŠIĆU – NE OTVARAJ“

Ponude će se javno otvarati u Vršilnici (Novi dvori bana Jelačića, Aleja Đure Jelačića 1, Zaprešić) u ponedjeljak, 22. studenog 2021. s početkom u 15:00 sati.
Javnom otvaranju ponuda imaju pravo prisustvovati ponuditelji ili njihovi ovlašteni predstavnici uz predočenje pisanog dokaza o ovlasti.

Dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail info@visitzapresic.hr ili telefon 01/3310-309, radnim danom od 9 do 15 sati.

Javni poziv za sudjelovanje za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i prigodne prodaje (prodaja suvenira, rukotvorina, božićnih ukrasa i domaćih proizvoda).

 

Prijavnica za sudjelovanje.