24. studenog u Zaprešiću besplatna edukacija o sunčanim elektranama

NE PROPUSTITE NOVOSTI

U suradnji s europskom inicijativom Sporazum gradonačelnika, Udrugom gradova i udrugom Pokret otoka, Zelena energetska zadruga do 30. studenog je na drugoj turneji Dobra energija – kampanju promocije solarne energije po hrvatskim gradovima.

24. studenog u Zaprešiću će pomoći oko nepoznanica vezanih uz korištenje solarne energije u domovima, a na dvosatnom predavanju možete dobiti odgovore na vaša pitanja poput “Koliko košta ugradnja sunčane elektrane?” i “Koje uvjete za ugradnju mora zadovoljiti moja obiteljska kuća?”, ali i dobiti informacije o najnovijim zakonskim izmjenama u području energetike, koje omogućuju inovacije poput dijeljenja viška energija sa susjedima.

Prijavni obrazac za besplatno predavanje

 

Zelena energetska zadruga (ZEZ) je društveno poduzeće koje hrvatskim gradovima i njihovim građanima pomaže u korištenju obnovljivih izvora energije. U dosadašnjem djelovanju, u suradnji s građanima Križevaca kroz uspješne crowdinvesting kampanje, pomogli su realizirati dvije sunčane elektrane na javnim zgradama u Križevcima, osigurali ugradnju 25 sunčanih elektrana za kućanstva u Varaždinu podrškom građanima u apliciranju na natječaj FZOEU te pomogli nizu drugih gradova razviti projekte obnovljivih izvora energije koji doprinose lokalnom razvoju, održivosti te kvalitetnijem životnom standardu njihovih građana.