Za uspješan rad nagrađeno 7 djelatnika Srednje škole Ban Josip Jelačić

NE PROPUSTITE NOVOSTI

Ministarstvo znanosti i obrazovanja od 2019. godine nagrađuje najuspješnije učitelje, nastavnike, stručne suradnike i ravnatelje u osnovnim i srednjim školama i učeničkim domovima.

Ove je godine zaprešićka Srednja škola ban Josip Jelačić bila iznimno uspješna. Čak je 6 nastavnica i ravnatelj Alan Labus dobilo nagradu.

Ravnatelj škole Alan Labus istaknuo je kako je ovo izniman uspjeh budući da je sa sedam nagrada Srednja škola ban Josip Jelačić najuspješnija u Hrvatskoj.

Brezni, Željka – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, rad na projektima te rad na unaprjeđenju rada škole te unaprjeđenju sustava obrazovanja.

Kraljik, Helga – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika za nagrađivanje odgojno-
obrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima te rad na unaprjeđenju rada škole.

Kramarić, Zdravka – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-
obrazovnih radnika: predavanja, radionice i edukacije, dijeljenje primjera dobre prakse, rad u vijećima, udrugama i sl., sudjelovanje u realizaciji projekata te rad na unaprjeđenju rada škole.

Labus, Alan – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-
obrazovnih radnika: dijeljenje primjera dobre prakse, rad u strukovnim udrugama, rad na projektima, organiziranje javnih događaja, sudjelovanje u osmišljavanju i provođenju istraživanja.

Šarić, Ankica – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika za nagrađivanje odgojno-
obrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima te rad na unaprjeđenju rada škole i sustava obrazovanja.

Špoljar, Zvonimira – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-
obrazovnih radnika: predavanja, radionice i edukacije, dijeljenje primjera dobre prakse, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., objavljivanje članka, rad na projektima te rad na unapređenju rada škole.

Winkler, Željka – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-
obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima, održana predavanja, dijeljenje primjera dobre prakse, aktivno sudjelovanje i vođenje u projektima, unaprjeđenje rada škole te sudjelovanje u radnim skupinama.