Otvorena sportska dvorana OŠ Antuna Augustinčića

Moj Grad Najnovije Novosti

Jučer je u Zaprešiću održano službeno otvorenje trodijelne sportske dvorane OŠ Antuna Augustinčića. Posao izgradnje s idejama grada Zaprešića i OŠ Antuna Augustinčića uz projektante dobila je zaprešićka tvrtka Mihaliček koja je u izgradnji koristila sve suvremene materijale i suvremena pomagala za djecu.

Gradonačelnik Zaprešića Željko Turk izjavio je kako se s radovima završilo prije roka i bez ikakvih promjena u cijenama dobivenim na javnom natječaju, a sam objekt vrijedi preko 25 milijuna kuna i na vrhu se nalazi jedna solarna elektrana

Ravnateljica Danijela Adžijević kaže kako OŠ A. Augustinčića ove godine obilježava 167. rođendan, ali prije rođendana imaju čast otvoriti novu sportsku dvoranu na koju su čekali 20-ak godina. Iako se dugo čekalo, doživjeli su ovakvu predivnu dvoranu koja neće služiti samo za satove tjelesne i zdravstvene kulture već i svim ljubiteljima sporta u gradu Zaprešiću.

Državni tajnik Ivica Šušak iz ministarstva znanosti i obrazovanja rekao je kako ga veseli što je prisutan na otvorenju nove školske dvorane jer svaki novi prostor poklonjen učenicima dodatno ukazuje na važnost mladih naraštaja, tre posebnu čestitku uputio gradu Zaprešiću i gradonačelniku Željku Turku na stvaranju boljih prostornih uvjeta za boravak djece.

Slično zadovoljstvo projektom iznio je župan Zagrebačke županije Stjepana Kožića.