Radovi u srijedu 13.10.2021. od 08:00 do 17:00 sati

Novosti

Tvrtka Vodoopskrba i odvodnja Zaprešić d.o.o najavila je nove radove 13. 10., te izmjene u prometu u Zaprešiću.

Zbog izvođenja hitnih radova rekonstrukcije dotrajalih elemenata vodovodne mreže u srijedu 13.10.2021.u vremenu od 08:00-17:00 sati će biti zatvoren dio Ulice kardinala Alojzija Stepinca (TŽF) . Mikrolokacija zone radova je uz semaforizirano raskrižje na TŽF-u prije samog skretanja na parkiralište uz Pučko otvoreno učilište. Ulaz na navedeno parkiralište bit će moguće samo iz smjera Zagreba.

Za vrijeme trajanja radova promet iz Ulice Pavla Lončara desno u Ulicu kardinala Stepinca voditi obilaskom zone radova po postavljenoj privremenoj regulaciji. Iz smjera Zagreba na semaforiziranom raskrižju (TŽF) bit će ukinut lijevi skretač tako da se sav promet iz smjera Zagreba vodi iz Ulice kardinala Alojzija Stepinca ravno u Ulicu bana Josipa Jelačića te dalje kroz Ulicu Ante Starčevića do Pavla Lončara.

Upućujemo sve vozače koji su u mogućnosti da 13.10.2021. koriste Južnu i Sjevernu obilaznicu kako bi se maksimalno smanjilo prometno opterećenje u centru Zaprešića te izbjegle prometne gužve za vrijeme trajanja radova.

Linija javnog gradskog prijevoza 172 u smjeru Zagreba prometovat će redovnom postojećom prometnom trasom. Mijenja se trasa linije 172 samo iz smjera Zagreba prema Zaprešiću koja će prometovati privremeno izmijenjenom trasom i to Ulicom kardinala Alojzija Stepinca- ravno Ulicom bana Josipa Jelačića do Ulice Matije Skurjenija te dalje do okretišta u Ulici Zelengaj.

Također, iz smjera Zagreba na navedenoj liniji, samo iz smjera Zagreba uspostavit će se privremeno autobusno stajalište uz Hep budući da se ukida stajalište uz „Dom zdravlja“ i u „Starčevićevoj“ ulici.