Autobusna linija 172 u srijedu, 13. listopada od 8 do 17 sati vozi izmijenjenom trasom

Novosti Promet

Zbog radova u zoni raskrižja Ulice kardinala Alojzije Stepinca i Ulice Pavla Lončara, autobusna linija 172 (Črnomerec – Zaprešić) će u srijedu, 13. listopada od 8 do 17 sati prometovati djelomično izmijenjenom trasom u smjeru Zaprešića:

Črnomerec – redovnom trasom do raskrižja Ulice kardinala Alojzija Stepinca i Ulice Pavla Lončara – (ravno) Ulica bana Josipa Jelačića – i u nastavku uobičajenom trasom do odredišta

Iz Zaprešića će autobus voziti redovnom trasom do Črnomerca.

Privremeno će biti ukinuta redovna autobusna stajališta Dom zdravlja i Terminal u smjeru Zaprešića, a istovremeno će biti uspostavljeno stajalište u Ulici bana Josipa Jelačića kod kućnog broja 14 (HEP), u smjeru Zaprešića.

Iz Grada Zaprešića su objavili kako će radi izvođenja hitnih radova rekonstrukcije dotrajalih elemenata vodovodne mreže, u srijedu 13.10., u vremenu od 08:00-17:00 sati, biti zatvoren dio Ulice kardinala Alojzija Stepinca, na dijelu uz semaforizirano raskrižje na Trgu žrtava fašizma, a prije samog skretanja na parkiralište uz Pučko otvoreno učilište. Ulaz na navedeno parkiralište bit će moguć samo iz smjera Zagreba.

Za vrijeme trajanja radova, promet iz Ulice Pavla Lončara desno u Ulicu kardinala Stepinca bit će moguć obilaskom zone radova prema uspostavljenoj privremenoj regulaciji. Iz smjera Zagreba će na semaforiziranom raskrižju (TŽF) biti ukinuto lijevo skretanje te će se promet usmjeriti ravno kroz Ulicu bana Josipa Jelačića.