Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom u Novakima Bistranskim

Najnovije Novosti Policijska postaja Zaprešić

U protekla 24 sata na zaprešićkom policijskom području zabilježena je prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom. U četvrtak, 15. srpnja u 18.40 sati 67 -godišnjak upravljao je traktorom šumskim putem u Novakima Bistranskim. Izlaskom iz blagog zavoja udesno izgubio je kontrolu nad traktorom te je došlo do udara prednjeg desnog kotača u zemljano uzvišenje. Nakon udara došlo je do nekontroliranog kretanja traktora niz padinu te probijanja traktora kroz ogradu, nakon čega dolazi do prevrtanja traktora i ispadanja vozača iz vozila. 67- godišnjak je kolima hitne medicinske pomoći prevezen u Kliničku bolnicu Sveti Duh, a zadobio je teške tjelesne ozlijede opasne po život.

Dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Prometnu nesreću u Javorju skrivio je 64-godišnjak koji se pod utjecajem alkohola od 2,19 promila kretao osobnim vozilom kolnikom Savske ulice, a da nije svojim vozilom upravljao sredinom svog prometnog traka te je vozilom udario u dva osobna vozila koja su se kretala suprotnim prometnim trakom. Muškarac je uhićen te će uz optužni prijedlog biti priveden na nadležni sud.

Prometna nesreća na kolniku Stubičke ulice u Jablanovcu nepoznato vozilo udarilo je autobus. Policijski službenici obavili su očevid.

U jednom ugostiteljskom objektu u Zaprešiću došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane 60- godišnjakinje pod utjecajem alkohola od 3,33 promila. Žena je smještena na zadržavanja do otriježnjena te će uz optužni prijedlog biti privedena na nadležni sud.

Od kaznenih djela zabilježeno je oštećenje osobnog vozila u Industrijskoj ulici u Šibicama.

Policijski službenici će i ovoga vikenda provoditi pojačani nadzor vozila i vozača.