Zbog remonta zatvara se jedan kolosijek pruge – moguća kašnjenja vlakova

NOVOSTI ZAPREŠIĆ

Zbog remonta lijevi kolosijek pruge državna granica – Savski Marof – Zagreb GK bit će zatvoren za promet između kolodvora Podsused Tvornica i Zaprešić od 10. srpnja u 0.20 sati do 13. srpnja u 23.59 sati.

Popis vlakova koji neće voziti na relacijama Podsused – Harmica i obratno, Podsused – Savski Marof i obratno, Podsused TV – Harmica i obratno te Podsused TV – Savski Marof i obratno možete pogledati ovdje.

Ostali vlakovi voziti će jednim kolosijekom te su moguća kašnjenja pojedinih vlakova zbog čega se HŽ Infarstruktura ispričava putnicima.

  • Telefonske informacije mogu se dobiti na: 060 333 444 (cijena poziva iz fiksne mreže je 1,74 kn/min, a iz mobilne 2,96 kn/min, HT d.d., 01 3782 583)

Također, zbog radova na mostu Krapina lijevi kolosijek pruge državna granica – Savski Marof – Zagreb GK bit će zatvoren za promet između kolodvora Podsused Tvornica i Zaprešić od 14. do 16. srpnja od 8.15 do 14.05 sati. U tim razdobljima promet će na relaciji Savski Marof – Zaprešić – Podsused TV i obratno teći jednim kolosijekom te se očekuju kašnjenja.