Besplatna ljetna joga u Novim dvorima

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

Vježbanje u prirodi, na svježem zraku dobro je za svakoga, a sada imate prilike to učiniti potpuno besplatno svake subote u zaprešićkim Novim dvorima.
Naime, subotom se u Novim dvorima vježba joga u sklopu programa „Joga u prirodi“. Program Joge u svakodnevnom životu je namijenjen i prilagođen svima, bez obzira na dob, spol ili fizičku kondiciju pa uživati u njemu mogu i oni slabije fizičke kondicije, kao i vrhunski sportaši. Program će se odvijati prema uputama o fizičkom distanciranju, na svježem zraku.

Sustav “Joga u svakodnevnom životu”, autor kojeg je Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwaranandaji, sveobuhvatan je sustav koji se bavi tijelom, umom, sviješću i dušom. Temeljni mu je cilj postizanje i očuvanje fizičkog, mentalnog, duhovnog i društvenog zdravlja spajanjem pradavnih duhovnih tehnika i mudrosti Indije sa znanjem suvremenog doba.

Stoga podlogu ili ručnik za vježbanje pod ruku i prošećite do Novih dvora gdje se na livadi ispred dvorca svake subote od 9 do 10 sati vježba joga.

Više informacija možete dobiti na broju 091/461 3358.