Prometne nesreće, krađa i prijevara u samo 24 sata

NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

U protekla 24 sata na zaprešićkom policijskom području dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Prometna nesreća evidentirana je na kolniku Kolodvorske ulice u Zaprešiću gdje je došlo do sudara teretnog i osobnog vozila. Zabilježena je i prometna nesreća na Prudničkoj cesti u Prudnicama gdje je osobno vozilo udarilo u dvorišnu ogradu. Policijski službenici obavili su očevide.

Na kolniku Stubičke ulice u Jablanovcu došlo je do naleta osobnog vozila na divljač.

Od kaznenih djela zabilježena je krađa registarske pločice KR 213 KZ s osobnog vozila koje je bilo parkirano na kolniku Tržne ulice u Zaprešiću.

U ponedjeljak, 5. srpnja policijski službenici zaprimili su kaznenu prijavu 38-godišnjaka koji je prijavio da je preko web stranice oglasnika pronašao oglas za kupnju mobitela marke iPhone. Istoga dana našao se s mlađom ženskom osobom u Zaprešiću s kojom je prethodno dogovorio susret putem telefona. Navedeni mobitel kupio je za iznos od 6000 kuna. No, kasnije je primijetio kako se radi o kopiji mobitela marke iPhone. Policijski službenici nastavljaju danje izvide vezano za navedeno kazneno djelo.