Prometne nesreće, pronalazak bombe, krađa i provala u samo 24 sata

NOVOSTI ZAPREŠIĆ POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

U protekla 24 sata na zaprešićkom policijskom području dogodile su se četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Tako se prometna nesreća dogodila na kolniku Kumrovečke ceste u Bobovcu Rozganskom gdje je došlo do slijetanja osobnog vozila van kolnika. Na D1 u visini mjesta Ivanec Bistranski dogodio se sudar između teretnog, priključnog i osobnog vozila, a na kolniku Bistranske ulice u Poljanici Bistranskoj došlo je do slijetanja osobnog vozila u odvodni kanal. Na Zagrebačkoj cesti u Jakovlju došlo je pak do slijetanja osobnog vozila van kolnika.

Policijski službenici obavili su očevide.

U Dubravici na kolniku Ulice Pavla Štosa zatečen je 21-godišnjak kako upravlja mopedom bez položenog vozačkog ispita. Mladić je uhićen te će u optužni prijedlog biti prepraćen na nadležni sud.

U sklopu kampanje “Manje oružja, manje tragedija” u četvrtak, 1. srpnja punoljetna ženska osoba dojavila je policiji da je na tavanu obiteljske kuće pronašla dvije ručne bombe. Bombe su uklonili policijski službenici.

Od kaznenih djela zabilježena je krađa artikala iz trgovine u sklopu trgovačkog centra u Jablanovcu. U Brdovcu su dva punoljetna muškarca preskočila ogradu ugostiteljskog objekta, ušle na terasu objekta kojom prilikom su prevrnuli tegle s cvijećem, kretali se po terasi pa uporabom sile izbili vrata te ušli u unutrašnjost objekta gdje ih je zatekla vlasnica ugostiteljskog objekta.

Policijski službenici će i ovoga vikenda provoditi pojačani nadzor vozila i vozača.