Provedite kvalitetno slobodno vrijeme u Ljetnoj školi Zaprešić djeci

NOVOSTI

Nakon naporne i duge školske godine vrijeme je za zabavu, kreativnost i druženje! Sve to, a možda još i nešto više, polaznici će dobiti na radionicama Ljetne škole Zaprešić djeci. Radionice će se održati u Novim dvorima od 28. lipnja do 3. srpnja. Namijenjene su polaznicima od 9 do 14 godina, a održavat će se svaki dan od 9:30 do 11:30 sati.

“Raduje me što će djeca i mladi Zaprešića imati mogućnost provoditi kvalitetno slobodno vrijeme na najljepšem mjestu u Zaprešiću, u Novim dvorima Jelačićevi, u ljetno doba kada obično nema nikakvih aktivnosti”, rekao je Alan Labus, zamjenik gradonačelnika Zaprešića.

Sudjelovanje na radionica je besplatno naglasio je Vedran Iskra, jedan od voditelja radionica.

“Drago mi je što imamo priliku organizirati za djecu Zaprešića četiri ljetne radionice – dramsku, filmsku, likovnu i glazbenu radionicu. Sudjelovanje je besplatno, a sve što trebate ponijeti je osmijeh i dobu volju. Radionice vode iskusni voditelji koji će dati sve od sebe da stvore najljepša kreativna djela koja će imati prilike vidjeti zaprešićka publika.”

Rezultati rada s radionica bit će predstavljeni posljednjeg dana Ljetne škole, u subotu, 3. srpnja.

“Tada će dramska skupina odigrati predstavu, glazbena prirediti mali koncert polaznika, likovna izložiti radove kreativaca, a filmska prikazati film sudionika.”

Za sudjelovanje na Ljetnoj školi potrebno se prijaviti na ljetna.skola.zapresic@gmail.com do 23. lipnja. Nakon prijave dobit ćete Pristupnicu i Privolu za obradu osobnih podataka koje je potrebno donijeti ispisane i potpisane na prvi dan održavanja radionica. Ako je netko onemogućen ispisati Pristupnicu i Privolu, moći će ju potpisati na prvome danu održavanja radionica.

 

Opis radionica:

Dramska – osvojiti pozornicu, biti netko drugi i zadiviti publiku možeš u dramskoj radionici gdje ćeš kroz govor i pokret otputovati u svijet glume.

Filmska – ako te oduvijek zanimalo što se događa iza kamere tijekom snimanja filma, sada to možeš saznati u filmskoj radionici u kojoj ćeš snimati, slagati i na kraju ponosno prikazati film.

Glazbena – ako uživaš pjevajući, svirajući ili slušajući omiljenu glazbu, sad je vrijeme da to svi čuju u dosad neviđenoj skupnoj izvedbi polaznika radionice.

Likovna – kako vidiš svijet oko sebe u različitim bojama i oblicima imaš priliku pokazati u likovnoj radionici. U njoj ćeš stvarati najljepša djela za izložbu u kojoj ćeš se predstaviti svojim radom.