Kreativno ljeto u Ivancu Bistranskom

NOVOSTI

Kreativno ljeto u Ivancu Bistranskom počinje 23. lipnja i trajat će sve do 7. srpnja. Ljetne radionice za djecu provodit će se u Društvenom domu, na adresi Stubička ulica 75, a cjelokupni program je besplatan. Organizatori su pripremili bogat program kojeg nam je najavila Ivana Kunić, voditeljica radionica.

“Pripremili smo sveukupno 7 radionica, među njima je likovna radionica na kojoj će djeca raditi asamblaž i slikanje zrakom. Zatim pripremili smo i sportske radionice u suradnji s klubovima i sportsko-rekreacijskim centrima te će oni upoznati djecu s brojnim sportovima te možda nekoga i zainteresirati da se nastavi baviti sportom. Bit će tu i Vatrogasni dan kada će se polaznici upoznati s radom vatrogasaca, ali i drugih žurnih službi te će se upoznati s opremom s kojom se vatrogasci svakodnevno koriste. Dramska radionica namijenjena je suradničkom radu kako bi djeca lakše prihvatila rad u skupinama, a imamo i radionicu pod nazivom “Upoznaj svijet oko sebe” koja je osmišljena u suradnji s OPG-om Vlahović iz Ivanca. OPG Vlahović bavi se uzgojem ptica, gmizavaca i kukaca pa će se djeca moći upoznati s navedenim životinjama te o njima doznati sve što ih zanima. Na kraju kreativnog ljeta održat će se kazališna predstava “Zamisli” Teatra Tirena. Predstava je namijenjena djeci i spoznavanju koliko je mašta važna u njihovim životima”, objasnila je Kunić.

Radionice će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom, u dvije skupine. Mlađa skupina, do 7 godina starosti, počinje u 17 sati, dok će starija skupina, od 7 godina naviše, počinjati u 18.30 sati.

Ako ste odlučili svoje dijete upisati na neku od radionica, obavezna je prethodna prijava i to do petka 18. lipnja 2021. kada će se održati i roditeljski sastanak za polaznike radionica. Roditeljski sastanak održat će se u 18 sati u Društvenom domu, a zainteresiranu djecu možete prijaviti na broj 091/522-7355.