Grad donosi ljetnu školu “Zaprešić djeci”

NOVOSTI

Nakon naporne i duge školske godine vrijeme je za zabavu, kreativnost i druženje! Sve to, a možda još i nešto više, polaznici će dobiti na radionicama Ljetne škole Zaprešić djeci. Sudjelovanje je besplatno, sa sobom je potrebno donijeti samo osmijeh i malo dobre volje, a za ostalo će se pobrinuti voditelji Ljetne škole, objavio je Grad Zaprešić.

Radionice će se održati u Novim dvorima od 28.6. do 3.7.2021. Namijenjene su polaznicima od 9 do 14 godina, a održavat će se svaki dan od 9:30 do 11:30 sati.

Radionice:

Dramska – osvojiti pozornicu, biti netko drugi i zadiviti publiku možeš u dramskoj radionici gdje ćeš kroz govor i pokret otputovati u svijet glume.

Filmska – ako te oduvijek zanimalo što se događa iza kamere tijekom snimanja filma, sada to možeš saznati u filmskoj radionici u kojoj ćeš snimati, slagati i na kraju ponosno prikazati film.

Glazbena – ako uživaš pjevajući, svirajući ili slušajući omiljenu glazbu, sad je vrijeme da to svi čuju u dosad neviđenoj skupnoj izvedbi polaznika radionice.

Likovna – kako vidiš svijet oko sebe u različitim bojama i oblicima imaš priliku pokazati u likovnoj radionici. U njoj ćeš stvarati najljepša djela za izložbu u kojoj ćeš se predstaviti svojim radom.

Polaznike će voditi iskusni voditelji, a rezultati rada s radionica bit će predstavljeni posljednjeg dana Ljetne škole, u subotu, 3. srpnja. Roditelji i sva zainteresirana publika moći će toga dana pogledati kratku predstavu, film, glazbeni nastup i izložbu koje su pripremili polaznici tijekom održavanja radionica.

Za sudjelovanje na Ljetnoj školi potrebno se prijaviti na ljetna.skola.zapresic@gmail.com do 23. lipnja 2021. Nakon prijave dobit ćete Pristupnicu i Privolu za obradu osobnih podataka koje je potrebno donijeti ispisane i potpisane na prvi dan održavanja radionica. Ako je netko onemogućen ispisati Pristupnicu i Privolu, moći će ju potpisati na prvome danu održavanja radionica.