Besplatno naučite kako snimiti film na ljetnim radionicama FKVKZ-a

NOVOSTI

I ove godine Foto kino video klub Zaprešić u vrijeme ljetnih školskih praznika organizira besplatne filmske radionice za osnovnoškolce i srednjoškolce. Radionice započinju 28. lipnja, a održavat će se do 10. srpnja s početkom u 10 sati.

“Puna dva tjedna djeca i mladež imaju prilike sudjelovati na filmskim radionicama na kojima mogu snimiti film od početka do kraja. Od osmišljavanja ideje do finalnog filma sve se planira napraviti u tom razdoblju. Pri tome polaznici sami, prema svojim afinitetima, izabiru kakav će film raditi (animirani, dokumentarni, eksperimentalni, igrani,…), a ono što je zanimljivo je da su radionice besplatne i da na njima mogu sudjelovati sva djeca i ona koja nisu članovi Foto kino video kluba Zaprešić”, objasnio je Jadranko Lopatić, tajnik kluba.

Prijaviti se možete u klubu, putem telefona na broj 400 1565 ili e-maila fkvkz@fkvkz.hr, a mjesta na radionica ima dovoljno za sve zainteresirane. Radionice će se održavati u skladu s epidemiološkim mjerama pa će prema interesu biti organiziran i broj grupa.

Foto kino video klub priprema još jedne ljetne radionice koje će se održati prije početka nove školske godine. No, o tome ćemo vas obavijestiti na vrijeme.