U Zaprešić dolaze Massimo i Vanna

NOVOSTI

Zamislite ugodnu ljetnu večer. Sjedite u perivoju s pogledom na dvorac bana Josipa Jelačića prepušteni zvucima sjajne glazbe.
BAN. GLAZBA. USPOMENA. Tri riječi, jedna čarolija!

Čast da prvi otvore ovaj glazbeno – kulturni ciklus na prekrasnom perivoju Novih dvora pripala je sjajnom Massimu Saviću i Vanni koji će svoje bezvremenske hitove za vas izvesti 25. lipnja (Massimo) i 26. lipnja (Vanna) od 21 sat!

Massimo Savić jedan je od najcjenjenijih i najtraženijih glazbenika ovog podneblja. Svoj jedinstveni glazbeni pečat ostavio je već u osamdesetima, kroz radove s bendom Dorian Gray, a kasnije je pokrenuo izuzetno uspješnu samostalnu karijeru. Dokazao se kao vrstan interpret na albumima “Vještina” i “Vještina II”, da bi sa pjesmom “Iz jednog pogleda” njegov uspjeh postao nezaustavljiv. Prvi put je samostalno nastupio u Areni Pula 2013., a album “Dodirni me slučajno” fanovi smatraju jednim od najboljih.
Massimo je dobitnik najvećeg broja nagrada Porin za mušku vokalnu interpretaciju i podjednako je cijenjen i od publike i od kritike.

Za Vannukažu da ima najženstveniji glas na ovim prostorima. U svojoj dugogodišnjoj solo karijeri izdala je 11 albuma, a i danas se posebno pamte hitovi iz razdoblja dok je bila članica grupe E.T. poput pjesama Tek je 12 sati, Da ti nisam bila dovoljna i Sve bih dala da znam. Pune dvorane, brojne glazbene suradnje i nagrade obilježile su njenu glazbenu priču u kojoj uživaju publike svih generacija.

Zato ne propustite ovu glazbenu poslasticu i uživajte u glazbenim večerima u zagrljaju banove ostavštine! 

Ulaznice za ciklus BAN. GLAZBA. USPOMENA. u prodaji su od utorka, 1. lipnja putem sustava Entrio.