Vozilo naletjelo na pješaka

NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

U utorak, 1. lipnja u 8.07 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u Zaprešiću u kojoj je osobno vozilo naletjelo na pješaka.

Do nesreće je došlo kada se 78-godišnjak pješice kretao obilježenim pješačkim prelazom preko kolnika Ulice Pavla Lončara kod raskrižja s Ulicom Ante Starčevića za vrijeme dok mu je na semaforu bilo uključeno crveno svijetlo za njegov smjer kretanja, u tom trenutku, dok se nalazio na pješačkom prijelazu, na 78-godišnjaka je naletjelo osobni automobil koji se kretao kolnikom Ulice Pavla Lončara u trenutku kada je za njegov smjer kretanja bilo uključeno zeleno svijetlo na semaforu. Tom prilikom je vozilo odbacilo pješaka na kolnik. Pješak je zadobio lakše tjelesne ozlijede te je kolima hitne medicinske pomoći prevezen u Kliničku bolnicu “Sveti Duh”.

Dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Jedna se dogodila na kolniku Ulice Željka Klinčića u Brdovcu gdje je osobno vozilo udarilo u parkirano vozilo. Druga se dogodila u Zaprešiću na kolniku Ulice Ivana Kozarčanina gdje je, također, evidentiran udar vozila u parkirano vozilo.

Policijski službenici obavili su očevide.