Otvorena izložba “Objektiv-no grad” na šetnici

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

Šetalište Kardinala Franje Kuharića, popularna zaprešićka šetnica domaćin je ovogodišnje izložbe fotografija “Objektiv-no grad”.

Riječ je o tradicionalnoj izložbi koja je do ove godine bila postavljena u prostoru Doma zdravlja. No, zbog epidemioloških mjera Pučko otvoreno učilište odlučilo je izložbu približiti građanima i izložiti je na otvorenom prostoru. Ovogodišnja izložba postavljena je u znak sjećanja na Višnju Goljački, umjetnicu, spisateljicu, urednicu časopisa i portala te nedavno preminulu ravnateljicu Pučkog otvorenog učilišta Zaprešić.

Izložba okuplja zaprešićke fotografe amatere koji su svojim objektivima zabilježili najzanimljivije kadrove našega grada, s ciljem promocije fotografije, ali i Zaprešića.

Osim izložbe, prigodan program u spomen na Višnju Goljački, bit će održan u Velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u četvrtak 13. svibnja u 19 sati kada će mali glumci iz Zaprešićkog kazališta za djecu i mlade izvesti dio iz Višnjine knjige “Bajka ja bajka”, dok će Ivan Jelić biti zadužen za kratki glazbeni program.

Pučko otvoreno učilište i Galerija Razvid od iduće će godine provoditi natječaj za fotografije koje će biti uvrštene u novi postav izložbe, a do tada prošećite šetnicom i uživajte u izložbi na otvorenom.